Cuketové komínky s mozzarelou a slaninou

Recept Cuketové komínky s mozzarelou a slaninou

Přidal: , 5.8.2016

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Nebíčko v tlamičce. Snědlo se vše za 10 minut, takže hodnotím to na pět hvězdiček z pěti. Naplnit to můžete čímkoliv, co máte rádi. Já jsem plnila mozzarelou a slaninu. Autor: Karambola

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 5.8.2016

Kategorie: Oběd

SUROVINY

cuketa
mozzarella
sůl, pepř
česnek
vajíčko
slanina
parmazán na posypání
bazalka na ozdobu

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Z cukety odkrojíme konce a překrojíme ji na stejně dlouhé části. Já jsem měla větší cukety, tak jsem je rozřízla na 4 stejné části.
  2. Takto připravené cukety dáme vařit do vody na 5 minut.
  3. Po 5 minutách kousky vyjmeme a necháme trochu vychladnout. Vydlabeme vnitřek tak, abychom neprošli až přes dno.
  4. Dovnitř vložíme plátek slaniny, navrstvíme nádivku, kterou jsme si připravili z vydlabané cukety, nastrouhané mozzarely, vajíčka, soli a pepře.
  5. Takto naplněnou cuketu dáme zapéct do trouby na 180 stupňů. Pečeme cca půl hodinu (řídíme se svou troubou).
  6. Před podáváním posypeme parmazánem a ozdobíme bazalkou. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit