Dokonalé šlehačkové těsto na nejlepší domácí štrúdl. Úžasně jemné, lahodné a dobře s ním pracuje.

Přidal: Mineralka, 20.12.2019
Kategorie: Štrůdly a záviny, Dezerty, Moučníky, Podle ovoce, Jablka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Těsto ze šlehačky je úžasně jemné a křehké. Nejdřív jsem myslela, že připravím štrúdl z klasického listového těsta, ale jsem ráda, že jsem se odhodlala do přípravy tohoto šlehačkového. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 20.12.2019
Kategorie: Štrůdly a záviny, Dezerty, Moučníky, Podle ovoce, Jablka
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
500 ghladká mouka
1/2 bal.prášek do pečiva
200 gsmetana ke šlehání
2 ksvejce
2 PLocet
špetkasůl
jablka na naplnění
skořice na posypání
cukr na oslazení
strouhanka
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Dokonalé šľahačkové cesto na najlepšiu domácu štrúdľu. Úžasne jemné, lahodné a dobre sa s ním pracuje..
Recept hrůza. Těsto bylo tvrdé, nechutné. Škoda ingrediencí, času a energie. Absolutně nedoporučuji.