Dokonalý šlehačkový štrůdl (tvarohový a jablečný)

Přidal: Mineralka, 12.10.2017
Kategorie: Štrůdly a záviny, Dezerty, Moučníky, Podle ovoce, Jablka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Vynikající těsto, které jsem hned po přečtení surovin musela vyzkoušet. Je opravdu velmi jemné a pracuje se s ním skvěle. Určitě příště udělám i makovou nádivku s višněmi, tentokrát jsem dělala pouze jablečnou s rozinkami a skořicí a tvarohovou s rozinkami. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 12.10.2017
Kategorie: Štrůdly a záviny, Dezerty, Moučníky, Podle ovoce, Jablka
SUROVINY
Těsto:
500 ghladká mouka
1/2 bal.prášek do pečiva
200 mlsmetana ke šlehání
2 ksvejce
2 PLocet
špetkasůl
Náplň:
tvarohová s rozinkami
jablečná s rozinkami a skořicí
Na potření:
máslo a trochu rumu
- Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů dozlatova. Čas sledujeme, každá trouba peče jinak. Ještě i po upečení vrch potřeme máslem s rumem.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Dokonalá šľahačková štrúdľa (tvarohová a jablková).
KOMENTÁŘE K RECEPTU