Domácí kynuté rohlíčky s povidly
Měkkoučké domácí rohlíčky z kynutého těsta plněné povidly. Těsto je opravdu velmi jemné a i druhý den chutnají jako čerstvě upečené. Samozřejmě pokud Vám něco zůstane, u nás nezůstal ani jeden kousek. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
600 gpolohrubá mouka
30 gčerstvé droždí
200 gvepřové sádlo
200 mlmléko
1 lžičkakr. cukr
špetkasůl
1 ksvejce
vajíčko na potření
moučkový cukr na posypání
povidla na plnění
- Teplé mléko smícháme s cukrem, přidáme droždí a necháme stát asi 20 minut, dokud vzejde kvásek.
KOMENTÁŘE K RECEPTU