Domácí rajčatový základ na pizzu

Přidal: Emília Raganová, 26.7.2018
Kategorie: Nakladaná a sušená rajčata, Rajčata, Zavařeniny
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Dnes ještě polotovar k přípravě pizzy, protože u nás často bývá na večeři ... Nerada kupuji rajčatové pyré z obchodu, víte sami, co to všechno obsahuje. A teď je ještě sezóna rajčat, tak proč si nepřipravit vlastní rajčatový základ na pizzu. Nic není lepší než vybrat z komory domácí produkty. Víte co obsahují, co máte od nich čekat, víte co sníte a ještě k tomu pokud vás tato práce baví, tak není o čem :) Autor: Milka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Emília Raganová, 26.7.2018
Kategorie: Nakladaná a sušená rajčata, Rajčata, Zavařeniny
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
rajčata
cibule
petrželka
kopr
1 lžička oleje do láhve
Nálev:
1 litrvoda
3 PLcukru
1 PLsůl
3 PLocet
- Do sklenic dáme 1 čajovou lžičku oleje a střídavě ukládáme cibuli a rajčata. Netiskneme, aby se všude dostal nálev. Poslední vrstva bude cibule a měla by být 1,5 cm od okraje poháru.
- Do pekáče dáme 3 cm teplé vody, uložíme sklenice s rajčaty a při teplotě 100 ° C sterilujeme 15 minut.
KOMENTÁŘE K RECEPTU