Domácí výborný perník na snídani

Přidal: Reny Naty A., 16.8.2018
Kategorie: Perník, Nejlepší dezerty, Dezerty, Moučníky, Koláče, cukroví, Snídaně, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Hrnkový recept na výborný domácí perník, který nemá v mém receptové sešitě konkurenci. Je nadýchaný, jemný, chutný, sladký a hlavně měkký jako pavučinka. Používám i prášek do pečiva, který je prioritně určén na perníky, dodá vynikající chuť, máte tam už namíchané koření, které do perníku musí jít :) Autor: Reny Naty A.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Reny Naty A., 16.8.2018
Kategorie: Perník, Nejlepší dezerty, Dezerty, Moučníky, Koláče, cukroví, Snídaně, Část dne
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
2 ksvejce
1 sklenička(200 ml) pol. mouky
1 skleničkahl. mouky
1 skleničkacukru krystal
1 bal.prášek do perniku
1 skleničkavlažneho mléka
½ skleničkyoleje
2-3 PLkakaa
troškurumu
- Vše smícháme a mixérem mixujeme 3 minuty na maximum. Připravené těsto nalijeme do vymazaného a oříšky vysypaného pekáče (někdy, když nemám namleté oříšky, tak používám i kokos).
- Pečeme při teplotě 160 stupňů na funkci horkovzduch asi 40 minut.
- Po upečení perník posypeme moučkovým cukrem, pokud máte chuť můžete ho polít i čokoládovou polevou.
Můj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Házi mézeskalács kocka.
KOMENTÁŘE K RECEPTU