Drůbeží játra na cibulce

Recept Drůbeží játra na cibulce

Přidal: , 2.4.2016

Kategorie: Maso, Vnitřnosti, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Drůbeží játra na cibulce. Klasika na oběd. Autor: Lacusin

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 2.4.2016

Kategorie: Maso, Vnitřnosti, Oběd

SUROVINY

500 gdrůbežích jater (použila jsem kuřecí)
1 kscibule
2 lžícesádla
dle chutisůl, kmín
2 lžícehladké mouky
jako příloha rýže

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme omytá a očištěná játra, orestujeme je, přidáme kmín, zalijeme horkou vodou a dusíme doměkka.
  2. Játra vyndáme. V troše studené vody rozmícháme mouku a zahustíme omáčku. Vrátíme játra, 10 minut povaříme a osolíme.
  3. Podáváme s rýží.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit