NejRecept.cz Maso Vnitřnosti Drůbeží játra na cibulce
Drůbeží játra na cibulce
Recept Drůbeží játra na cibulce
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Lacusin Lacusin    ·   2.4.2016

Drůbeží játra na cibulce

Drůbeží játra na cibulce. Klasika na oběd. Autor: Lacusin

Suroviny
500 g
drůbežích jater (použila jsem kuřecí)
1 ks
cibule
2 lžíce
sádla
dle chuti
sůl, kmín
2 lžíce
hladké mouky
jako příloha rýže
Postup receptu
Vytisknout
  1. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme omytá a očištěná játra, orestujeme je, přidáme kmín, zalijeme horkou vodou a dusíme doměkka.
  2. Játra vyndáme. V troše studené vody rozmícháme mouku a zahustíme omáčku. Vrátíme játra, 10 minut povaříme a osolíme.
  3. Podáváme s rýží.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář