Dvoubarevný tvarohový koláč s ovocem

Recept Dvoubarevný tvarohový koláč s ovocem

Přidal: , 10.3.2019

Kategorie: Koláče, Buchty, Dezerty, Podle ovoce, Rybíz

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Fantastický tvarohový krém s ovocem dle vlastního výběru. Já jsem tentokrát použila mražený rybíz. Koláček byl fantastický a z plechu zmizel doslova za sekundu :) Jemné těsto dvou barev a šťavnaté díky tvarohovému krému. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 10.3.2019

Kategorie: Koláče, Buchty, Dezerty, Podle ovoce, Rybíz

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

2 ksvejce
1 hrnekkr. cukr
350 gpolohrubá mouka
3/4 bal.prášek do pečiva
300 mlmléko
250 mlolej
2 PLkakao

Krém:

500 gjemný tvaroh
2 ksvejce
3 PLkr. cukr
1 bal.vanilkový cukr
250 mlmléko
1 bal.vanilkový pudink
mražené ovoce

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přilijeme olej a mléko. Na závěr už jen vařečkou přimícháme smíchanou mouku z práškem do pečiva. Těsto rozdělíme na dvě části v poměru 1: 2. Menší část obarvíme kakaem.
  2. Na připravený plech nalijeme světlé těsto, na světlé těsto kakaové a následně navrstvíme tvarohovou náplň (všechny suroviny smícháme v misce).
  3. Na závěr už jen posypeme ovoce a dáme péct.
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi 30 minut - sledujeme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit