Falešný proto, že originální se zalévá čokoládovou polevou. Já jsem povrch pouze posypala cukrem a byl také fantastický. Pokud máte rádi krémové zákusky, určitě vyzkoušejte tento. Autor: Mineralka
Falešný proto, že originální se zalévá čokoládovou polevou. Já jsem povrch pouze posypala cukrem a byl také fantastický. Pokud máte rádi krémové zákusky, určitě vyzkoušejte tento. Autor: Mineralka
Každý den nejlepší recepty a články
předem :) Teplota 220 st, doba pečení asi 7 minut - sledujeme. A určitě se chladí, aby se dobře krájelo.
Prosím vás, jak to krájíte, že je to tak hladké?
zoubkovaný nůž :)
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Dobry den, to duhe testo se taky pece predem nebo pak hromadne po nazdobeni? Event. cas/stupne. Chladi se v lednici pred krajenim? Dekuji. Silvie