Žloutky vyšleháme spolu s cukrem do tuhé pěny, přidáme mléko střídavě s olejem a nakonec i mouku smíchanou s práškem do pečiva. Připravíme si plech o rozměru 22 x 33 cm, dno vyložíme pečícím papírem /minimální výška plechu by měla být 4,5 cm/. Těsto navrstvíme na dno plechu a dáme zapéct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 170 stupňů do zlata, asi 10 min, sledujeme.
Ve vodě rozpustíme 300 g cukru, přidáme pudinkové prášky a důkladně promícháme, abychom neměli hrudky. Bílky vyšleháme do tuhého sněhu spolu s 2 lžícemi cukru a odložíme je do ledničky, dokud uvaříme hustý pudink. Do horkého hustého pudinku přidáme vyšlehaný sníh z bílků a jemně ho vařečkou vmícháme.
Ještě teplý krém navrstvíme na upečené těsto a pěkně ho uhladíme. Necháme vychladnout a navrstvíme vyšlehanou smetanu do tuhé šlehačky, ozdobíme strouhanou čokoládou.