Další skvělý recept, který jsem musela vyzkoušet. Bez vajíčka, s bílým jogurtem a s mým domácím vanilkovým cukrem. Vyrábím si ho sama, krásně voní a výborně chutná. Trvá to sice 3 týdny, dokud je pořádně cítit vanilku, ale stojí to za vyzkoušení. Do obyčejného kr. cukru (1 kg) dáte vnitřek vanilkového lusku a položíte i lusk a necháte v zavřené nádobě stát asi 3 týdny. Někdy protřepeme, aby se to promíchalo a cukr máme hotový. Autor: Petra
Další skvělý recept, který jsem musela vyzkoušet. Bez vajíčka, s bílým jogurtem a s mým domácím vanilkovým cukrem. Vyrábím si ho sama, krásně voní a výborně chutná. Trvá to sice 3 týdny, dokud je pořádně cítit vanilku, ale stojí to za vyzkoušení. Do obyčejného kr. cukru (1 kg) dáte vnitřek vanilkového lusku a položíte i lusk a necháte v zavřené nádobě stát asi 3 týdny. Někdy protřepeme, aby se to promíchalo a cukr máme hotový. Autor: Petra
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě