Vánoční hříbky, které si zamilujete. Pokud máte rádi tvarování, určitě vyzkoušejte toto vánoční cukroví. Nebojte se surového bílku. Používejte čerstvá vajíčka a nebude žádný problém. Těsto je opravdu lepkavé, jak je v receptu napsáno. Jde to vyřešit přidáním cukru nebo oříšků. Já jsem si vždycky udělala kuličku, obalila v oříškách a vytvarovala. Udělala jsem hříbečky, nechala zaschnout a pak jsem máčela kloboučky do čokolády. Autor: Petra
Vánoční hříbky, které si zamilujete. Pokud máte rádi tvarování, určitě vyzkoušejte toto vánoční cukroví. Nebojte se surového bílku. Používejte čerstvá vajíčka a nebude žádný problém. Těsto je opravdu lepkavé, jak je v receptu napsáno. Jde to vyřešit přidáním cukru nebo oříšků. Já jsem si vždycky udělala kuličku, obalila v oříškách a vytvarovala. Udělala jsem hříbečky, nechala zaschnout a pak jsem máčela kloboučky do čokolády. Autor: Petra
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
ten jeden mas poteklej l