Filet z lososa

Přidal: HeMiShEk, 23.1.2017
Kategorie: Losos, Ryby a mořské plody, Fitness, Zdravé recepty, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Po Vánocích se řídím heslem zdravě a chutně. Losos je jedna z nejlepších ryb. Stačí krátce osmahnout na pánvi nebo zapéct v troubě a máte hotový oběd. Nekupuji zmrazené, protože v nich najdete plno vody, ale čerstvý, ten nakrájí na filety a šup s ním na pánev. Klasické bramborové pyré nebo vařená či čerstvá zelenina jako příloha úplně stačí. Pokud nechcete cítit rybí chuť, stačí pár kapek citrónové šťávy a zbavíte se pachutě :) Autor: HeMiShEk
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: HeMiShEk, 23.1.2017
Kategorie: Losos, Ryby a mořské plody, Fitness, Zdravé recepty, Oběd, Část dne
SUROVINY
filet z lososa (čerstvý)
sůl, pepř
olivový olej
- Filet umyjeme a osušíme. Necháme ho i s kůží. Z obou stran osolíme a opepříme.
- V pánvi rozehřejeme kapku olivového oleje. Nejprve smažíme kůži dolů. Poté obrátíme.
- Smažíme na menším plameni ne zprudka. Aby se losos dostatečně prohřál, nepřipálil se a nebyl nedodělaný. Podáváme se šťouchanýma bramborama a čerstvou zeleninou. Přeji dobrou chuť.=)
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Filet z lososa.
KOMENTÁŘE K RECEPTU