Po Vánocích se řídím heslem zdravě a chutně. Losos je jedna z nejlepších ryb. Stačí krátce osmahnout na pánvi nebo zapéct v troubě a máte hotový oběd. Nekupuji zmrazené, protože v nich najdete plno vody, ale čerstvý, ten nakrájí na filety a šup s ním na pánev. Klasické bramborové pyré nebo vařená či čerstvá zelenina jako příloha úplně stačí. Pokud nechcete cítit rybí chuť, stačí pár kapek citrónové šťávy a zbavíte se pachutě :) Autor: HeMiShEk
Po Vánocích se řídím heslem zdravě a chutně. Losos je jedna z nejlepších ryb. Stačí krátce osmahnout na pánvi nebo zapéct v troubě a máte hotový oběd. Nekupuji zmrazené, protože v nich najdete plno vody, ale čerstvý, ten nakrájí na filety a šup s ním na pánev. Klasické bramborové pyré nebo vařená či čerstvá zelenina jako příloha úplně stačí. Pokud nechcete cítit rybí chuť, stačí pár kapek citrónové šťávy a zbavíte se pachutě :) Autor: HeMiShEk
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě