Francouzské brambory s vepřovým masem

Přidal: NejLucka, 26.8.2015
Kategorie: Francouzské brambory, Brambory, Přílohy, Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jednoduché zapečené brambory s vepřovým karé, majonézou a sýrem.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 26.8.2015
Kategorie: Francouzské brambory, Brambory, Přílohy, Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Budeme potřebovat:
1 kgbrambory
300 gvepřové karé
2 kscibule
200 gmajonéza
50 gstrouhaný sýr
sůl, pepř
kopr
olej
- Cibuli nakrájíme na drobno a brambory na tenké plátky.
- Pečeme při teplotě 175 stupňů cca 1 - 1,5 hodiny. Těsně před koncem vrch posypeme strouhaným sýrem. Po upečení vrch posypeme nasekaným koprem.
Zdroj: Povar
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Francúzske zemiaky s bravčovým mäsom.
KOMENTÁŘE K RECEPTU