Minulý víkend jsem pekla francouzské krémeše, ale bez polevy. Už jsem byla na konci líná a nechtělo se mi tát čokoládu, tak jsem vrch pouze posypala moučkovým cukrem. Ten kdo má raději s čokoládou, ať si klidně vrch polije, ale i takto jsou vynikající. Mně osobně tam ta čokoláda vůbec nechybí, postačuje i moučkový cukr. Je to výborný koláček, jen to čekání, dokud ztuhne je pro mě velmi kritické :) Autor: Marta M.
Minulý víkend jsem pekla francouzské krémeše, ale bez polevy. Už jsem byla na konci líná a nechtělo se mi tát čokoládu, tak jsem vrch pouze posypala moučkovým cukrem. Ten kdo má raději s čokoládou, ať si klidně vrch polije, ale i takto jsou vynikající. Mně osobně tam ta čokoláda vůbec nechybí, postačuje i moučkový cukr. Je to výborný koláček, jen to čekání, dokud ztuhne je pro mě velmi kritické :) Autor: Marta M.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě