NejRecept.cz Grilování a BBQ Grilovaná zelenina a ovoce Grilovaná zelenina v pikantní marinádě
Grilovaná zelenina v pikantní marinádě
Recept Grilovaná zelenina v pikantní marinádě
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: NejLucka

Vynikající chuť grilované zeleniny v kombinaci s pálivou chutí.

NejLucka NejLucka    ·   17.12.2014

Grilovaná zelenina v pikantní marinádě

Vynikající chuť grilované zeleniny v kombinaci s pálivou chutí.

Suroviny

Budeme potřebovat:

1 ks
lilek
1 ks
cuketa
1 ks
červená paprika
1 ks
žlutá paprika
5 ks
žampióny
4 ks
cibule
6 ks
cherry rajče

Marináda:

50 ml
sojová omáčka
50 ml
jablečný ocet
50 ml
balsamico ocet
1 lžička
cukr
1 lžička
mletá paprika
4 - 5 stroužky
česnek
chilli papričky
pepř
sůl
olej
Postup receptu
Vytisknout
  1. Připravíme si suroviny. Zeleninu si nakrájíme - vše na stejné plátky kromě hub - ty nakrájíme na čtvrtiny.
  2. Připravíme si marinádu. Všechny suroviny důkladně spojíme a odložíme ji na půl hodiny až hodinu do ledničky.
  3. Zeleninu máčíme v marinádě a grilujeme ji buď na vhodné pánvi nebo zapékáme v troubě 10 - 15 minut. Průběžně potíráme marinádou.
  4. Podáváme horké. Dobrou chuť!
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář