Grilovaný hejk

Recept Grilovaný hejk
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Grilovaný hejk. Podáváme s opečenými bramborami, chlebem, nebo se zeleninou. Autor: remcula

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

cca 200 ghejka

Na marinádu:%

4 stroužkyčesnek
1/2 lžícesladká paprika
1 lžícecitronová šťáva
1/2 lžičkykari koření
1/2 lžičkyzázvor-(může být i sušený)
1 lžička nasekanápetrželová nať
podle chutikoření na ryby
podle potřebyslunečnickový olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Hejka omyjeme, osušíme, osolíme a potřeme marinádou z uvedených surovin. Necháme uležet cca 2 hodiny.
  2. Pak na pečícím papíře ve vyhřáté troubě grilujeme z každé strany cca 5-7 min.
  3. Podáváme s opečenými bramborami, chlebem, nebo se zeleninou
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit