Gulášová polévka
Jednoduchá polévka, která zasytí. Já používám do polévky mleté maso, ale klidně můžete použít nakrájené na kostičky. Tehdy musíte samozřejmě smažit a vařit maso déle, aby bylo měkoučké. S mletým to máte za pár minut hotové. Autor: Adddy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
15 dkgmletého masa
3 kssyrové brambory
gulášové koření
sůl, vegeta, pepř
cibule
- Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli také nakrájíme na drobno.
- Na sádle osmažíme cibulku, přidáme mleté maso a opečeme, pak přidáme brambory a znovu opečeme.
- Poprášíme trochou hladké mouky (chceme-li se vyhnout dalšímu tuku z jíšky anebo připravíme klasickou jíšku), přidáme gulášové koření, sůl, vegetu, pepř, podlijeme vodou či vývarem a povaříme. Dobrou chuť!
KOMENTÁŘE K RECEPTU