Hermelín v bramboráku

Recept Hermelín v bramboráku

Přidal: , 26.10.2015

Kategorie: Bramboráky, Brambory, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Hermelín v bramboráku. Autor: sonizna

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 26.10.2015

Kategorie: Bramboráky, Brambory, Oběd, Přílohy

SUROVINY

Budeme potřebovat:

1 kshermelín
6 ksbrambory
1 ksvejce
4 lžícehladká mouka
1 stroužekčesnek
1 lžícemajoránka
50 mlolej rostlinný
50 mlmléko polotučné

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Brambory oloupeme, nastrouháme a smícháme je s mlékem, moukou, vejcem, utřeným česnekem a majoránkou. Získáme tak braborákové těsto. (Podle množství škrobu v bramborách bude možná třeba přilít vice mléka.)
  2. Hermelín podélně přepůlíme a obalíme ho polovinou bramborákovou směsí. Smažíme na oleji dozlatova. Totéž uděláme se zbylým hermelínem.
  3. Podáváme se zeleninou a vařenými brambory.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit