Hlíva ústřičná v trojobalu

Recept Hlíva ústřičná v trojobalu

Přidal: , 30.5.2016

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Hlíva ústřičná v trojobalu a jako příloha brambory. Autor: Lenulka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 30.5.2016

Kategorie: Oběd

SUROVINY

Suroviny :

500 ghlívy ústřičné
2 ksvejce
dle potřebyhladká mouka
dle potřebystrouhanka
3 stroužkyčesneku
dle potřebymléko

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Hlívu rozdělíme na kousky a ze spodní strany potřeme prolisovaným česnekem se solí.
  2. Potom obalíme v klasickém trojobalu - hladká mouka, rozšlehaná osolená vejce s trochou mléka a strouhanka.
  3. Obalenou hlívu smažíme ve fritovacím hrnci.
  4. Usmaženou hlívu podáváme s bramborem. Doplníme čerstvou zeleninou a tatarskou omáčkou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit