Horké sendviče z dětství
Horké sendviče, které si určitě pamatujete z Vašeho dětství. Zapomeňte na topinkovače, ale připravte si klasiku.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
1 ksvejce
150 gšunka
100 gsýr
1 šálekbílý jogurt
1 lžícezakysaná smetana
vegeta
sůl, pepř
oregano, petržel
trochu mléka
starší chléb
- Troubu si předehřejeme na 200 stupňů a připravíme si zapékací mísu nebo plech na pečení.
- Na dno plechu poklademe chléb, který jsme zlehka namočili do mléka.
- Hmotu rovnoměrně navrstvíme na chléb a dáme zapéct do trouby na 10 minut.
Zdroj: Coolinarika
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Heiße überbackene Toasts aus der Kindheit an.
KOMENTÁŘE K RECEPTU