Housky - raženky

Přidal: Reny Naty A., 12.3.2018
Kategorie: Housky a bulky, Pečivo
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Ještě teplé a voňavé. Miluji pečení domácího pečiva. Ta vůně mě vždy dostane do kolen. Pro mě jsou nejlepší tyto houstičky. Do těsta přidávám sádlo. Jsou i druhý den měkké, takže volba je vždy jasná, když se rozhoduji, jaké pečivo upeču. Autor: Reny Naty A.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Reny Naty A., 12.3.2018
Kategorie: Housky a bulky, Pečivo
SUROVINY
200 ghl. mouky
300 gpol. mouky
50 gsádla
250 mlvlažné vody
21 gdroždí
10 gcukru
10 gsoli
- Zpracuj těsto, nech ho pod igelitem v olejové míse kynout - můžeš 1x přeložit. Klasicky na tři krát. Shora dolů, zdola nahoru a od stran do středu.
- Potom udělám bulky a nechám chvilku odpočinout. Potom razím vzory a nechám kynout 40 minut na plechu zabalené v igelitu. Potom postříkat s vodou a strčím do vyhřáté trouby.
- Peču na funkci horkovzduch 200 stpňov cca 12 minut.
Můj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL
KOMENTÁŘE K RECEPTU