Jablečných koláčů nikdy není dost. Náš oblíbený hrnkový jablečný koláč s drobenkou. Objem hrnku, který používám na pečení je 250 ml. Koláč jsem pekla na menším plechu 35 x 25cm, výška 4cm. Do těsta (i do posypu) doporučuji použít krupicový cukr, je jemnější než krystalový a v obchodech ho dnes již běžně dostat koupit. Pokud máte kyselé jablka můžete do posypu přidat o trochu více cukru. Autor: Janka
Jablečných koláčů nikdy není dost. Náš oblíbený hrnkový jablečný koláč s drobenkou. Objem hrnku, který používám na pečení je 250 ml. Koláč jsem pekla na menším plechu 35 x 25cm, výška 4cm. Do těsta (i do posypu) doporučuji použít krupicový cukr, je jemnější než krystalový a v obchodech ho dnes již běžně dostat koupit. Pokud máte kyselé jablka můžete do posypu přidat o trochu více cukru. Autor: Janka
Můj blog: Recepty z mojej kuchyne
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě