Jaffa bonbóny v čokoládě

Recept Jaffa bonbóny v čokoládě

Přidal: , 28.2.2015

Kategorie: Koláče, cukroví

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Dezertní bonbóny obalované v bílé nebo tmavé čokoládě. Chutné jednohubky na stůl. mňamka!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 28.2.2015

Kategorie: Koláče, cukroví

SUROVINY

Budeme potřebovat:

500 mlsmetana ke šlehání
350 gtmavá čokoláda
200 gmáslo
2 bal.Jaffa koláčky
150 gčokoládové sušenky (bebe)
100 gkokos

Čokoládová poleva:

300 gbílá čokoláda
300 gtmavá čokoláda
6 lžicolej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Smetanu si dáme do hrnce a ohřejeme na mírném ohni. Přidáme na kousky nalámanou čokoládu a mícháním ji rozpustíme.
  2. Odstavíme z ohně a přidáme máslo. Mícháním rozpustíme. Když máme máslo rozpuštěné, přidáme nadrcené Jaffa koláčky, mleté sušenky a nakonec i kokos. Důkladně promícháme.
  3. Připravíme si formu, kterou vyložíme potravinářskou fólií a navrstvíme mírně vychladlou hmotu. Pěkně uhladíme a vložíme do mrazáku, dokud hmota neztvrdne.
  4. Následně si nařežeme úhledné řezy, které obalujeme v čokoládě. Čokoládu si rozpustíme nad párou, přidáme olej a spojíme (do tmavé čokolády přidáme 3 lžíce oleje a do bílé také 3 lžíce oleje). Necháme ztuhnout a podáváme. Dobrou chuť!

Zdroj: Tortekolaci

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit