Jáhlová kaše

Moje děti milují kaše, nejraději je mají k snídani. Autor: Lacusin

Přidal:, 1.6.2016
Kategorie: Zdravé recepty
Recept Jáhlová kaše

Suroviny

150 gjáhel
500 mlmléka
3 PLrýžového sirupu
špetka soli
případně plátek másla a ovoce na podávání

Postup přípravy

  1. Jáhly 4x propláchneme ve vařící vodě, aby nebyla kaše hořká.Tip: Sbírka 12 nejlepších punčových zákusků, které můžete připravit na Velikonoce
  2. Do hrnce vlijeme mléko, přidáme jáhly, sůl a za častého míchání vaříme cca 20 minut do změknutí jáhel a zhoustnutí kaše. Poté vmícháme rýžový sirup.
  3. Na talíři polijeme máslem, ozdobíme ovocem a podáváme.Tip: Piškotový beránek za 15 Kč