NejRecept.cz Přílohy Noky Játrové halušky
Játrové halušky
Recept Játrové halušky

Halušky vhodné do polévek nebo jako příloha k hlavnímu jídlu - k masu s omáčkou. Autor: Klárka

klára kaňuščáková    ·   23.5.2015

Játrové halušky

Halušky vhodné do polévek nebo jako příloha k hlavnímu jídlu - k masu s omáčkou. Autor: Klárka

Suroviny

Budeme potřebovat:

300 g
jater
1 ks
vajíčko
1 ks
cibule
200 g
hrubé mouky
2-3 stroužky
česnek
sůl
pepř
Postup receptu
Vytisknout
  1. Játra spolu s cibulí a česnekem umeleme přidáme hrubou mouku, vajíčko, sůl, pepř vymícháme na tužší těsto, které přes sítko na halušky přetřeme do osolené vařící vody.
  2. Vaříme dokud noky nevyplavou na povrch. Pokud ano odstavíme a máme HOTOVO. Dobrou chuť!
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář