Játrové halušky

Halušky vhodné do polévek nebo jako příloha k hlavnímu jídlu - k masu s omáčkou. Autor: Klárka

Přidal:, 23.5.2015
Kategorie: Polévky, Přílohy, Noky, Maso, Vnitřnosti
Recept Játrové halušky

Suroviny

Budeme potřebovat:
300 gjater
1 ksvajíčko
1 kscibule
200 ghrubé mouky
2-3 stroužkyčesnek
sůl
pepř

Postup přípravy

  1. Játra spolu s cibulí a česnekem umeleme přidáme hrubou mouku, vajíčko, sůl, pepř vymícháme na tužší těsto, které přes sítko na halušky přetřeme do osolené vařící vody.Tip: Šnekový beránek - velikonoční pečení
  2. Vaříme dokud noky nevyplavou na povrch. Pokud ano odstavíme a máme HOTOVO. Dobrou chuť!