Játrové halušky

Recept Játrové halušky

Přidal: , 23.5.2015

Kategorie: Noky, Maso, Vnitřnosti, Přílohy, Polévky

FOTO OD VÁS
Recept Játrové halušky
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Halušky vhodné do polévek nebo jako příloha k hlavnímu jídlu - k masu s omáčkou. Autor: Klárka

FOTO OD VÁS
Recept Játrové halušky
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 23.5.2015

Kategorie: Noky, Maso, Vnitřnosti, Přílohy, Polévky

SUROVINY

Budeme potřebovat:

300 gjater
1 ksvajíčko
1 kscibule
200 ghrubé mouky
2-3 stroužkyčesnek
sůl
pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Játra spolu s cibulí a česnekem umeleme přidáme hrubou mouku, vajíčko, sůl, pepř vymícháme na tužší těsto, které přes sítko na halušky přetřeme do osolené vařící vody.
  2. Vaříme dokud noky nevyplavou na povrch. Pokud ano odstavíme a máme HOTOVO. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit