Jednoduchý a přitom fantastický recept na pudinkové kostky se zakysanou smetanou

Přidal: Triniti, 26.2.2019
Kategorie: Narozeniny, Sváteční pečení, Koláče, Dezerty, Zákusky, Buchty, Sladká jídla
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Vynikající a přitom tak jednoduchý. Pudink a zakysaná smetana jsou dokonalá kombinace na jednoduchý krém. Já ještě přidávám rum, ale pokud koláček budou jíst i děti, dám aromu. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 26.2.2019
Kategorie: Narozeniny, Sváteční pečení, Koláče, Dezerty, Zákusky, Buchty, Sladká jídla
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Krém:
500 mlmléko
200 gkr. cukr
2 bal.vanilkový pudink
450 gzakysaná smetana
50 mlrum
Těsto:
400 ghladká mouka
1 ksvejce
250 gmáslo nebo ztužený tuk
1 lžičkaprášek do pečiva
100 gmoučkový cukr
2 PLkakao
1-2 PLzakysaná smetana (dle potřeby)
- Všechny suroviny na těsto dáme do misky a vypracujeme kuličku. Těsto rozdělíme na polovinu a rozválíme na velikost plechu.
- Jeden plát položíme na dno plechu s pečícím papírem, navrstvíme krém a položíme druhý plát těsta. Propícháme vidličkou a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 stupňů asi půl hodiny - sledujeme.
- Krém:
Do mléka přidáme cukr a vanilkový pudinkový prášek. Klasickým způsobem uvaříme pudink, který necháme vychladnout. Potom ho smícháme se zakysanou smetanou a přidáme i rum (nemusí být).
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Jednoduchý a pritom fantastický recept na pudingové kocky s kyslou smotanou.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Prosty a jednocześnie fantastyczny przepis na budyniowe ciasto ze śmietaną.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Ein einfaches und dabei so tolles Rezept für einen Pudding-Kuchen mit saurer Sahne an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Tejfölös-pudingos kocka csokoládéval, az ellenállhatatlan édesség.
KOMENTÁŘE K RECEPTU