NejRecept.cz Část dne Oběd Jitrnicový prejt opečený na pánvi
Jitrnicový prejt opečený na pánvi
Recept Jitrnicový prejt opečený na pánvi
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: LENULKA

Jitrnicový prejt opečený na pánvi. Autor: Lenulka

LENULKA    ·   4.5.2016

Jitrnicový prejt opečený na pánvi

Jitrnicový prejt opečený na pánvi. Autor: Lenulka

Suroviny

Suroviny :

500 g
jitrnicového prejtu
1 ks
malá cibule
dle potřeby
sádlo
dle chuti
sůl, pepř
Postup receptu
Vytisknout
  1. Teflonovou pánev lehce vymázneme sádlem a přidáme malou cibuli nakrájenou na drobné kostičky a osmažíme ji. Potom přidáme jitrnicový prejt a také ho osmažíme, stále mícháme, aby se směs nepřipalovala. Dusíme asi 10 minut. Dochutíme solí a pepřem.
  2. Opečený prejt naservírujeme na talíř, dozdobíme polníčkem a podáváme s trhankovým chlebem.
  3. Toto je tip pro ty, kterým moc nechutná klasická jitrnice, takto po opečení dostane směs úplně jinou chuť.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář