Jitrnicový prejt opečený na pánvi

Recept Jitrnicový prejt opečený na pánvi

Přidal: , 4.5.2016

Kategorie: Oběd, 15 minutovky, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jitrnicový prejt opečený na pánvi. Autor: Lenulka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 4.5.2016

Kategorie: Oběd, 15 minutovky, Chuťovky

SUROVINY

Suroviny :

500 gjitrnicového prejtu
1 ksmalá cibule
dle potřebysádlo
dle chutisůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Teflonovou pánev lehce vymázneme sádlem a přidáme malou cibuli nakrájenou na drobné kostičky a osmažíme ji. Potom přidáme jitrnicový prejt a také ho osmažíme, stále mícháme, aby se směs nepřipalovala. Dusíme asi 10 minut. Dochutíme solí a pepřem.
  2. Opečený prejt naservírujeme na talíř, dozdobíme polníčkem a podáváme s trhankovým chlebem.
  3. Toto je tip pro ty, kterým moc nechutná klasická jitrnice, takto po opečení dostane směs úplně jinou chuť.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit