NejRecept.cz Maso Vepřové maso Karé jako minutka se šťouchanými brambory a vejcem
Karé jako minutka se šťouchanými brambory a vejcem
Recept Karé jako minutka se šťouchanými brambory a vejcem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: rebeka

Fantastické měkké masíčko se šťouchanými brambory a vejcem. Autor: Naďa I. (Rebeka)

rebeka    ·   30.6.2016

Karé jako minutka se šťouchanými brambory a vejcem

Fantastické měkké masíčko se šťouchanými brambory a vejcem. Autor: Naďa I. (Rebeka)

Sdílet na Facebooku
Suroviny
1 cm vysoké plátky vepřového karé /kotleta bez kosti/
2 lžičky
různobarevného pepře
2 lžíce
oleje
sůl
olej nebo sádlo na pánev
kousek silnostěnného alobalu
Postup receptu
Vytisknout
  1. Maso hřbetem ruky.naklepeme a na okrajích nařízneme. Pepř si nahrubo podrtíme v hmožíři a posypeme jím maso, zakápneme olejem a necháme přes noc v lednici.
  2. Na steakové pánvi rozehřejem tuk a maso zprudka z obou stran opečeme. Osolíme. Přendáme na alobal, důkladně uzavřeme a dáme na rošt do trouby na 170 st. 12 minut.
  3. Pak alobal opatrně otevřeme a maso necháme "vydýchat".
  4. Podáme se šťouchanými brambory , volským okem a zeleninou.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář