Bílka a žloutka si oddělíme. Bílka si vyšleháme se špetkou soli na tuhý sníh a postupně přidáváme 9 lžic cukru. Přidáme mouku, prášek do pečiva, strouhanku a nakonec i olej.
Takto připravené těsto si navrstvíme na plech, který jsme si vystlali papírem a posypali hrubě nasekanými ořechy. Pečeme při teplotě 180 stupňů pěkně do růžova. Upečené vyjmeme z trouby, otočíme těsto vzhůru nohama a stáhneme papírem. Ještě teplé těsto natřeme nutelou.
Připravíme si krém. V mléce si rozděláme zlaté klasy nebo vanilkové pudinky, přidáme 9 ks žloutků a 9 lžic cukru. Uvaříme pudink a následně ho ve vodní lázni chladíme.
Máslo si utřeme do pěny, přidáme vychladlý pudink a následně tento krém rozdělíme na 2 části. Do jedné části přidáme kakao a promícháme.
Na těsto s nutelou ukládáme střídavě hromádky kakaového a vanilkového krému a nakonec pěkně uhladíme.
Na vrch koláče navrstvíme vyšlehanou smetanu se ztužovačem a ozdobíme kakaem. Odložíme do lednice a necháme ztuhnout. Krájíme mokrým zoubkovaným nožem a podáváme. Dobrou chuť!