Košovská pochoutka podávaná s chlebem

Recept Košovská pochoutka podávaná s chlebem

Přidal: Mineralka, 17.11.2020

Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Fantastické hlavní jídlo, které je u nás doma velmi oblíbené. Je to tradiční jídlo ze středního Slovenska, z obce Koš. Zkuste. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Mineralka, 17.11.2020

Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

500 gvepřová pečeně
350 ml (pohár)sterilované okurky
podle potřebyolej
podle chutisůl
podle chutipepř
3-4 lžícehořčice
cca 250 mlšťáva z okurek
podle chutichilli papričky

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso nakrájíme na malé nudličky, orestujeme zprudka na oleji, osolíme i opepříme a dusíme, pustí šťávu. Dusíme doměkka.
  2. Mezitím podlijeme okurkovou šťávou.
  3. K měkkému masu přidáme na kostičky nakrájené sterilované okurky a plnotučné hořčici.
  4. Necháme přejít varem, případně dáme nakrájenou chilli papričku, kdo má rád pikantní.
  5. Podáváme s čerstvým chlebem, případně s bramboračkami.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit