Králík se smetanou a hořčicí

Recept Králík se smetanou a hořčicí

Přidal: , 5.8.2015

Kategorie: Noky, Králičí, Maso, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Králík se smetanou a hořčicí. Jako příloha jsem zvolila klasické brambory. Autor: siesta

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 5.8.2015

Kategorie: Noky, Králičí, Maso, Oběd, Přílohy

SUROVINY

Budeme potřebovat:

1 kskrálík
3 kscibule
150 ganglické slaniny
2 bal.šlehačky
1 bal.malá hořčice
sůl, pepř
sádlo

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Oloupeme cibuli a nakrájíme na kolečka. Rozložíme ji do sádlem vymazaného pekáčku. Omytého králíka osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí a naskládáme na cibuli. Zakryjeme slaninou, zalijeme smetanou, zakryjeme alobalem a dáme péct do rozehřáté trouby na dvě hodiny.
  2. Alobal odstraníme a ještě půlhodinky pečeme odkryté. Podáváme s bramborovými noky
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit