Křehké vánoční Magdalenky

Recept Křehké vánoční Magdalenky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tento recept jsem chtěla stále vyzkoušet. Pamatuji si, že je pekla paní ve filmu Kurýr. Musím Vám napsat, že chuťově byly opravdu velmi křehké a myslím, že pokud by se polili čokoládou a ozdobila by jsem je vločkou, bylo by to luxusní vánoční cukroví. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

120 ghladká mouka
80 gmoučkový cukr
90 gmáslo
2 ksvejce
1 PLcitronová šťáva

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vajíčka vyšleháme spolu s cukrem a rozpuštěným máslem do pěny, přidáme citrónovou šťávu a mouku.
  2. Těsto přendáme do cukrářského sáčku a můžeme plnit formičky.
  3. Formičky poklademe na plech a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Pečeme na 180 stupňů asi 10 minut - sledujeme. Když jsou pěkně zlaté, vybíráme.
  4. Upečené necháme mírně vychladnout a potom magdalenky vyklopíme. Vrch pocukrujeme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit