Křehký jahodový moučník

Křehký jahodový moučník od Honzíka.

Přidal:, 21.1.2016
Kategorie: Dezerty, Moučníky, Podle ovoce, Jahody
Recept Křehký jahodový moučník

Suroviny

Těsto:
2 hrnkyhl. mouky
350 gcukru
1 hrnekvody
0,5 hrnkůoleje
prášek do pečiva
van. cukr
kakao
zdobení

Postup přípravy

  1. Všechny přísady smícháme a mixérem vytvoříme hladké těsto.Tip: Jahodový džem bez chemie
  2. Plech si vymažeme olejem a vysypeme moukou a nalijeme na něj těsto .. na to naskládáme jahody, či ovoce jaké máte rádi, ale jahody jsou nejlepší :) a posypeme to cukrářským zdobením a dáme pect na 180 stupňů na cca 35 minut.
  3. Brou chuť :) zanechte prosím komentář, jak vám chutnalo :)Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.