Krémové řezy s jablky od Lacusin. V originálním receptu byla jablečná vrstva trošku hnědší, ale to záleží i na typu jablek, které použijete. Já měla asi nějaká nehnědnoucí jablka a přiznám se, že jsem zapomněla na skořici :( Ale bylo to výborné. Určitě je budu péct znovu, takže příště už určitě nezapomenu na skořici. Autor: Lacusin
Krémové řezy s jablky od Lacusin. V originálním receptu byla jablečná vrstva trošku hnědší, ale to záleží i na typu jablek, které použijete. Já měla asi nějaká nehnědnoucí jablka a přiznám se, že jsem zapomněla na skořici :( Ale bylo to výborné. Určitě je budu péct znovu, takže příště už určitě nezapomenu na skořici. Autor: Lacusin
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě