Na jemně pomoučené pracovní desce rozválíme listové těsto na tenký plát, ze kterého nakrájíme asi 2 cm proužky dlouhé cca 20 cm.
Připravíme si ruličky na kremrole, které jemně potřeme máslem a obtočíme těsto. Namotané ruličky uložíme na plech a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů.
Žloutky vyšleháme s cukrem do tuhé pěny, přidáme 25 g kukuřičného škrobu a důkladně utřeme, abychom neměli hrudky. Pak přidáme mouku a vanilku a znovu vyšleháme dohladka.
500 ml mléka ohřejeme a pomalu přilijeme žloutkovou hmotu. Uvaříme na mírném ohni za stálého míchání hustou hmotu, kterou necháme vychladnout. Mascarpone utřeme, přidáme trochu žloutkovej hmoty a promícháme. Pak mascarpone hmotu přidáme do žloutkové a promícháme. Odložíme do lednice na minimálně 2 hodiny. Přendáme do cukrářského sáčku a naplníme z jedné části (pouze do poloviny) tímto krémem.
Do druhé části ruličky budeme plnit bílkovou hmotu - bílky vyšleháme do tuhého sněhu spolu s moučkovým cukrem a esencí a přeložíme do vodní lázni a šleháme. Odstraníme z tepla hustou pěnu a ještě krátce šleháme. Necháme vychladnout a můžeme plnit.