Křupavé francouzské bagety s majonézou

Recept Křupavé francouzské bagety s majonézou

Přidal: Jaja79, 17.11.2020

Kategorie: Veky a bagety, Pečivo

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Už dlouho jsem nepekla domácí pečivo, tak jsem zkusila tyto francouzské bagety. Do těsta se přidává majonéza, díky které jsou bagety uvnitř vláčné, jemné a jsou křupavé. Autor: Jaja

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Jaja79, 17.11.2020

Kategorie: Veky a bagety, Pečivo

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

300 ghladká mouka
300 gpolohrubá mouka
4 lžícemajonéza
1 a 1/2 lžičkysůl
1 kostkadroždí
250 mlvoda
na potřenívajíčko
na posypánísezamová semínka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které necháme na teplém místě zakryté bavlněnou utěrkou kynout asi jednu hodinu.
  2. Po hodině rozdělíme těsto na stejné kousky a vytvarujeme bagety.
  3. Bagety necháme kynout asi půl hodinu při pokojové teplotě.
  4. Po nakynutí je potřeme vajíčkem a posypeme semínky.
  5. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů asi 10 minut - sledujeme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit