Krůta na divoko

Přidal: NejLucka, 28.4.2015
Kategorie: Krůtí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Krůtí stehýnka na červeném víně. Jako přílohu podáváme pečené brambory nebo rýži. Dobrou chuť!
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 28.4.2015
Kategorie: Krůtí maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Ingredience:
2 kskrůtí stehna
1 ksmrkev
10 dekaslaniny
2 stroužkyčesneku
2 decičerveného vína
česnek
rozmarýn
jalovec
nové koření
bob.list
chilli
mletý kmín
několik cibulek
- Maso si naložíme den předem do marinády - stehna pořádně pomažeme česnekem a vložíme do oleje, kam jsme dali koření a bylinky.
- Druhý den si připravíme pánev a osmahneme slaninu a přidáme stehna. Pak přendáme do pekáčku, přidáme nakrájenou mrkev, několik nakládaných cibulek a mírně podlijeme.
- Pečeme asi hodinku přikryté (180 stupňů) a pak odkryjeme. Přidáme víno a pečeme odkryté aspon další půl hodinku. Poté maso vyndáme a výpek přelijeme do kastrůlku a rozmixujeme.
- Podáváme s restovanou zeleninou a pečeným bramborem. Dobrou chuť!
Zdroj: Vaření a pečení s láskou
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Pikáns pulykacomb.
KOMENTÁŘE K RECEPTU