NejRecept.cz Maso Krůtí maso Krůta na divoko
Krůta na divoko
Recept Krůta na divoko
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Vaření a pečení s láskou

Krůtí stehýnka na červeném víně. Jako přílohu podáváme pečené brambory nebo rýži. Dobrou chuť!

NejLucka NejLucka    ·   28.4.2015

Krůta na divoko

Krůtí stehýnka na červeném víně. Jako přílohu podáváme pečené brambory nebo rýži. Dobrou chuť!

Suroviny

Ingredience:

2 ks
krůtí stehna
1 ks
mrkev
10 deka
slaniny
2 stroužky
česneku
2 deci
červeného vína
česnek
rozmarýn
jalovec
nové koření
bob.list
chilli
mletý kmín
několik cibulek
Postup receptu
Vytisknout
  1. Maso si naložíme den předem do marinády - stehna pořádně pomažeme česnekem a vložíme do oleje, kam jsme dali koření a bylinky.
  2. Druhý den si připravíme pánev a osmahneme slaninu a přidáme stehna. Pak přendáme do pekáčku, přidáme nakrájenou mrkev, několik nakládaných cibulek a mírně podlijeme.
  3. Pečeme asi hodinku přikryté (180 stupňů) a pak odkryjeme. Přidáme víno a pečeme odkryté aspon další půl hodinku. Poté maso vyndáme a výpek přelijeme do kastrůlku a rozmixujeme.
  4. Podáváme s restovanou zeleninou a pečeným bramborem. Dobrou chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář