Krůtí hrudky s kukuřičnými lupínky

Recept Krůtí hrudky s kukuřičnými lupínky

Přidal: , 20.2.2017

Kategorie: Krůtí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Kukuřičné lupínky víte využít i jinak než pouze do mléka. Obvykle se používají pouze na snídani, kdy si je nasypete do mléka a chvíli počkáte, dokud změknou. Já jsem kukuřičné lupínky použila jako zahušťovadlo do masových hrudek, které jsem pekla na rozpálené pánvi sa sádle. Krůtí prsa nakrájená na mini kostičky jsou i po upečení šťavnatá a v kombinaci se starším pečivem vytvoří vynikající chuť. Určitě vyzkoušejte připravit. Krůtí maso můžete zaměnit i za mleté hovězí nebo vepřové. Autor: Izabela

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 20.2.2017

Kategorie: Krůtí, Maso, Oběd

SUROVINY

Základ:

1 kskrůtí prsa

Suroviny do hrudek:

2 ksrohlíky
2 ksvejce
100 gkukuřičné lupínky drcené
dle chutisůl
špetkapepř

Kromě toho:

3 PLvepřové sádlo na smažení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Krůtí prsa jsem nakrájela na malé kostičky o velikosti 2x2 cm. Přidala jsem k nim vyždímané rohlíky, vejce, sůl a pepř. Nakonec jsem přimíchala kukuřičné lupínky a dobře jsem všechno spojila.
  2. Na pánev jsem dala rozehřát sádlo. Tvořila jsem mokrýma rukama hrudky a vložila jsem je do horké masti.
  3. Hotové jsem vybrala na talíř s kuchyňskou utěrkou. Jednoduché a velmi chutné jídlo.
  4. Podávala jsem s bramborovou kaší. Přeji vám dobrou chuť.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit