Kukuřičné lupínky víte využít i jinak než pouze do mléka. Obvykle se používají pouze na snídani, kdy si je nasypete do mléka a chvíli počkáte, dokud změknou. Já jsem kukuřičné lupínky použila jako zahušťovadlo do masových hrudek, které jsem pekla na rozpálené pánvi sa sádle. Krůtí prsa nakrájená na mini kostičky jsou i po upečení šťavnatá a v kombinaci se starším pečivem vytvoří vynikající chuť. Určitě vyzkoušejte připravit. Krůtí maso můžete zaměnit i za mleté hovězí nebo vepřové. Autor: Izabela
Kukuřičné lupínky víte využít i jinak než pouze do mléka. Obvykle se používají pouze na snídani, kdy si je nasypete do mléka a chvíli počkáte, dokud změknou. Já jsem kukuřičné lupínky použila jako zahušťovadlo do masových hrudek, které jsem pekla na rozpálené pánvi sa sádle. Krůtí prsa nakrájená na mini kostičky jsou i po upečení šťavnatá a v kombinaci se starším pečivem vytvoří vynikající chuť. Určitě vyzkoušejte připravit. Krůtí maso můžete zaměnit i za mleté hovězí nebo vepřové. Autor: Izabela
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě