Krůtí játra na cibulce

Recept Krůtí játra na cibulce

Přidal: , 4.6.2017

Kategorie: Maso, Vnitřnosti, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

I hlavní jídlo může být připraveno za 15 minut. Kuřecí nebo krůtí játra jsou opravdu rychlovka. Pokud nestíháte připravit klasický oběd, při kterém je třeba strávit více času v kuchyni, tak určitě vyzkoušejte tento. Dokud se uvaří rýže připravíte i játra a ještě stihnete umýt nádobí. Mimo jiného i velmi chutné jídlo, které každý připravuje jinak a já bych se s vámi chtěla podělit s mým receptem. Autor: Kocmax

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 4.6.2017

Kategorie: Maso, Vnitřnosti, Oběd

SUROVINY

400 gkrůtích jater
2 lžícehladké mouky
1 kscibule
vývar
sůl
kmín

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Cibuli nakrájíme a nasucho orestujeme a pak přidáme nakrájená játra a kmín.
  2. Dusíme bez podlévání, játra pustí šťávu. Když se šťáva vydusí, podlijeme vývarem a zahustíme moukou.
  3. Povaříme a úplně nakonec osolíme

Můj blog: Vaříme bez tuku

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit