Krůtí játra na cibulce

I hlavní jídlo může být připraveno za 15 minut. Kuřecí nebo krůtí játra jsou opravdu rychlovka. Pokud nestíháte připravit klasický oběd, při kterém je třeba strávit více času v kuchyni, tak určitě vyzkoušejte tento. Dokud se uvaří rýže připravíte i játra a ještě stihnete umýt nádobí. Mimo jiného i velmi chutné jídlo, které každý připravuje jinak a já bych se s vámi chtěla podělit s mým receptem. Autor: Kocmax

Přidal:, 4.6.2017
Kategorie: Hlavní jídla
Krůtí játra na cibulce

Suroviny

400 gkrůtích jater
2 lžícehladké mouky
1 kscibule
vývar
sůl
kmín

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme a nasucho orestujeme a pak přidáme nakrájená játra a kmín.
  2. Dusíme bez podlévání, játra pustí šťávu. Když se šťáva vydusí, podlijeme vývarem a zahustíme moukou.
  3. Povaříme a úplně nakonec osolíme

Můj blog: Vaříme bez tuku