NejRecept.cz Maso Vnitřnosti Krůtí játra na cibulce
Krůtí játra na cibulce
Recept Krůtí játra na cibulce
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Kocmax Kocmax    ·   4.6.2017

Krůtí játra na cibulce

I hlavní jídlo může být připraveno za 15 minut. Kuřecí nebo krůtí játra jsou opravdu rychlovka. Pokud nestíháte připravit klasický oběd, při kterém je třeba strávit více času v kuchyni, tak určitě vyzkoušejte tento. Dokud se uvaří rýže připravíte i játra a ještě stihnete umýt nádobí. Mimo jiného i velmi chutné jídlo, které každý připravuje jinak a já bych se s vámi chtěla podělit s mým receptem. Autor: Kocmax

Sdílet na Facebooku
Suroviny
400 g
krůtích jater
2 lžíce
hladké mouky
1 ks
cibule
vývar
sůl
kmín
Postup receptu
Vytisknout
  1. Cibuli nakrájíme a nasucho orestujeme a pak přidáme nakrájená játra a kmín.
  2. Dusíme bez podlévání, játra pustí šťávu. Když se šťáva vydusí, podlijeme vývarem a zahustíme moukou.
  3. Povaříme a úplně nakonec osolíme

Můj blog: Vaříme bez tuku

Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář