Krůtí steak s kysaným zelím

Recept Krůtí steak s kysaným zelím

Přidal: , 26.4.2016

Kategorie: Krůtí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Krůtí steak s kysaným zelím. Autor: Sonizna

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 26.4.2016

Kategorie: Krůtí, Maso, Oběd

SUROVINY

100 gkrůtí prsa
7 gsůl
7 gpepř
7 gpaprika sladká mletá
7 golivový olej
50 ghnědá rýže
1/2 kscibule
125 gkysané zelí
25 grajčatová passata
1 lžičkahnědý cukr

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Krůtí steak osolíme, opepříme a poprášíme ho z obou stran mletou paprikou (kdo chce může zvolit pálivou papriku). Zprudka ho opečeme na oleji z obou stran a vyjmeme ho z pánve.
  2. Do výpeku dáme smažit cibuli nakrájenou najemno. Poté přidáme okapané překrájené kysané zelí a krátce orestujeme. Vrátíme maso, podlijeme dostatečným množstvím vody a dusíme 30 minut. V průběhu kontrolujeme, zda je v pokrmu dost vody, aby se nepřipálil.
  3. Přidáme pasatu a cukr a vaříme doměkka. Podáváme.
  4. Uvařili jsme si jednu porci zdravého a dietního jídla.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit