V mé kuchyni velmi ráda používám čerstvé bylinky, ať už koriandr, čerstvou petrželku, rozmarýn, tymián, nebo cokoli možné. Mám ráda i bazalku, ze které si vyrábím domácí pesto. Tentokrát jsem pekla kuře na zelenině s rozmarýnem. Rozmarýn tomu dodá fantastickou chuť, vřele doporučuji. K tomu jako příloha klasická rýže, kterou můžeme doplnit o kukuřici nebo o hrášek. Autor: HeMiShEK
V mé kuchyni velmi ráda používám čerstvé bylinky, ať už koriandr, čerstvou petrželku, rozmarýn, tymián, nebo cokoli možné. Mám ráda i bazalku, ze které si vyrábím domácí pesto. Tentokrát jsem pekla kuře na zelenině s rozmarýnem. Rozmarýn tomu dodá fantastickou chuť, vřele doporučuji. K tomu jako příloha klasická rýže, kterou můžeme doplnit o kukuřici nebo o hrášek. Autor: HeMiShEK
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě