Kuřecí jogurtové karbanátky se sýrem

Přidal: Triniti, 8.5.2017
Kategorie: Karbanátky, Mleté maso, Maso, Kuřecí maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Karbanátky se ve většině připravují z mletého hovězího nebo vepřového masa. Ojediněle se připravují i z mletého kuřecího masa, ale tehdy jsou karbanátky sušší a tužší. Pokud máte rádi kuřecí maso, zkuste připravit karbanátky tak, že maso nakrájíte nadrobno, přidáte i na drobno nakrájený sýr, jogurt, bylinky podle chuti a další suroviny. Jogurt dodá šťavnatost a sýr to dokonale ochutí. Vyzkoušejte. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 8.5.2017
Kategorie: Karbanátky, Mleté maso, Maso, Kuřecí maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
2 kskuřecí prsa
100 gbílý jogurt
100 gtvrdý sýr
1 kscibule
2-3 PLbramborový nebo kukuřičný škrob
podle chutibylinky
podle chutisůl a pepř
podle potřebyolej
- Přidáme i nadrobno nakrájenou cibuli, vše osolíme a opepříme a promícháme.
- Podáváme s bramborovým nebo zeleninovým salátem. Dobrou chuť.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Kuracie jogurtové karbonátky so syrom.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Jogurtowe sznycelki drobiowe z serem.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Hähnchen-Joghurt-Käse-Frikadellen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Joghurtos csirkefasírt sajttal.
KOMENTÁŘE K RECEPTU