Kuřecí jogurtové karbanátky se sýrem

Přidal: Triniti, 8.5.2017
Kategorie: Karbanátky, Kuřecí maso, Maso, Mleté maso, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Karbanátky se ve většině připravují z mletého hovězího nebo vepřového masa. Ojediněle se připravují i z mletého kuřecího masa, ale tehdy jsou karbanátky sušší a tužší. Pokud máte rádi kuřecí maso, zkuste připravit karbanátky tak, že maso nakrájíte nadrobno, přidáte i na drobno nakrájený sýr, jogurt, bylinky podle chuti a další suroviny. Jogurt dodá šťavnatost a sýr to dokonale ochutí. Vyzkoušejte. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 8.5.2017
Kategorie: Karbanátky, Kuřecí maso, Maso, Mleté maso, Oběd
SUROVINY
2 kskuřecí prsa
100 gbílý jogurt
100 gtvrdý sýr
1 kscibule
2-3 PLbramborový nebo kukuřičný škrob
podle chutibylinky
podle chutisůl a pepř
podle potřebyolej
- Přidáme i nadrobno nakrájenou cibuli, vše osolíme a opepříme a promícháme.
- Podáváme s bramborovým nebo zeleninovým salátem. Dobrou chuť.
KOMENTÁŘE K RECEPTU