Langoše z bramborového těsta
Langoše byly na povrchu nádherně křupavé a uvnitř dokonalé vláčné. Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Těsto:
500 ghladké mouky
200 guvařených brambor
150 mlvlažné vody
30 gdroždí
150 mlmléka
1 PLcukru
1 lžičkasoli
Na dokončení:
dle potřebyolej na smažení
dle chutikečup, sýr, česnek, tatarka
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Langoše zo zemiakového cesta.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Langosze z ciasta ziemniaczanego.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Langos aus Kartoffelteig an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Lángos burgonyás tésztából.
KOMENTÁŘE K RECEPTU