Letní rybízové ​​řezy

Recept Letní rybízové ​​řezy

Přidal: , 1.7.2019

Kategorie: Koláče, Zákusky, Dezerty, Podle ovoce, Rybíz

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Holky opravdu zkuste - je lehký jako peříčko a věřte, že 1 kousek nestačí :) Je sice trošku dražší, potřebujete 12 vajíček, ale vyplatí se jednou za čas vyzkoušet :) Autor: Reny Naty A.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 1.7.2019

Kategorie: Koláče, Zákusky, Dezerty, Podle ovoce, Rybíz

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

6 ksžloutky
6 ksbílky
300 gkr. cukr
1 bal.vanilkový cukr
125 mlolej
125 mlvlažná voda
5 PLkakao - nemusí být
200 ghladká mouka
1 bal.prášek do pečiva

Bílková pěna:

6 ksbílky
150 gmoučkový cukr
500 grybíz

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Cukr, žloutky a vanilkový cukr vyšleháme do pěny, postupně přimícháme vodu a olej. Nakonec přidáme kakao, mouku smíchanou s práškem do pečiva a na závěr už jen vařečkou vmícháme ušlehaný sníh z bílků.
  2. Těsto vylijeme na plech, který jsme vyložili papírem a upečeme při teplotě 150 stupňů po dobu 40 minut.
  3. Po upečení vyjmeme z trouby - vyšleháme bílky s cukrem do tuhé pěny, přimícháme rybíz a navrstvíme na upečené těsto. Vložíme zpět do trouby a pečeme při stejné teplotě, dokud sníh nezíská zlatou barvu (asi 10 minut).

Můj blog:Pečení všeho druhu ORIGINAL

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit