Minulý týden jsme měli chuť na perník, tak jsem upekla klasiku, kterou mě naučila ještě moje babička. Snědli jsme celý koláček za jedno odpoledne, tak jsem se včera pustila do nového perníku. Byl to však trošku jiný recept, s jinou polevou a s marmeládou, která se přidávala do těsta. Poleva byla pouze z moučkového cukru a ze šťávy z citronu. Zvyknu tuto polevu dělávát i na tvarohové řezy. Je sladká a zároveň má kyselý nádech. Autor: Mineralka
Minulý týden jsme měli chuť na perník, tak jsem upekla klasiku, kterou mě naučila ještě moje babička. Snědli jsme celý koláček za jedno odpoledne, tak jsem se včera pustila do nového perníku. Byl to však trošku jiný recept, s jinou polevou a s marmeládou, která se přidávala do těsta. Poleva byla pouze z moučkového cukru a ze šťávy z citronu. Zvyknu tuto polevu dělávát i na tvarohové řezy. Je sladká a zároveň má kyselý nádech. Autor: Mineralka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě