Maďarský guláš

Recept Maďarský guláš

Přidal: , 10.6.2015

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tradiční guláš. Už jste letos připravovali kotlíkový guláš? Jako příloha: knedlík.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 10.6.2015

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

1 kgkrůtího masa (kuřecí, vepřové)
500 gcibule
5 stroužkůčesneku
2 lžícesladké mleté papriky
2 lžíceleča
2 kszelené papriky
2 ksrajčata
2 kschilli papričky
2 ksbrambory
1 lžičkukmínu
1 špetkumajoránky
sůl, pepř
vývar
sádlo

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na sádle zesklovatíme nakrájenou cibuli. Na cibuli vložíme krůtí maso nakrájené na kostky a opečeme. Přidáme nadrobno nakrájený česnek a zaprášíme ho paprikou, krátce zasmahneme, podlijeme vývarem a dusíme.
  2. Po půl hodině vložíme dvě vrchovaté lžíce leča, papriku nakrájenou na proužky a rajčata nakrájená na kostičky (velké - oloupané), nadrobno pokrájené chilli papričky, opepříme, okmínujeme a dusíme doměkka.
  3. Nakonec dochutíme solí, majoránkou a přidáme najemno nastrouhané brambory. Povaříme a podáváme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit