Margot zmrzlinka

Něco na osvěžení když ty horka přišly příliš brzy. Tedy brzy, na mě brzy. Mám ráda teplo, ale toto je už příliš. Přemýšlela jsem, jakou zmrzlinu připravím na osvěžení a nakonec vznikla margot verze. Přidávala jsem i keks Delissa, ale pokud nechcete, nemusíte přidávat. Namísto tohoto keksu můžete přidat jiný nebo o margot čokoládu navíc. S tvarohem a šlehačkou, bez surového vajíčka jak bývá zvykem přidávat do zmrzliny. Určitě vyzkoušejte. Autor: Marta M.

Přidal:, 28.6.2017
Kategorie: Chuťovky
Margot zmrzlinka

Suroviny

1 balenícelozrnných sušenek
3 ksoříšková Delissa
100 gMargot čokoláda
250 gšlehačka
500 gjemný tvaroh

Postup přípravy

  1. Vhodnou nádobu vyložím fólií a pokladem BB sušenky - 10 ks a 10 ks si nechám na vrchní část.
  2. Smetanu si vyšlehám, přidám rozmixované keksy Delissa a zbylé BB sušenky, nahrubo nastrouhanou Margot čokoládu, tvaroh a zlehka promíchám.
  3. Namažu na sušenky.
  4. Na vrch pokladu sušenky a dám do mrazáku na cca 4 hod.
  5. Nejlepší je, když je zcela zmrazená. Mňam.