Margot zmrzlinka

Přidal: Marta Mlyn, 28.6.2017
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Něco na osvěžení když ty horka přišly příliš brzy. Tedy brzy, na mě brzy. Mám ráda teplo, ale toto je už příliš. Přemýšlela jsem, jakou zmrzlinu připravím na osvěžení a nakonec vznikla margot verze. Přidávala jsem i keks Delissa, ale pokud nechcete, nemusíte přidávat. Namísto tohoto keksu můžete přidat jiný nebo o margot čokoládu navíc. S tvarohem a šlehačkou, bez surového vajíčka jak bývá zvykem přidávat do zmrzliny. Určitě vyzkoušejte. Autor: Marta M.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Marta Mlyn, 28.6.2017
SUROVINY
1 balenícelozrnných sušenek
3 ksoříšková Delissa
100 gMargot čokoláda
250 gšlehačka
500 gjemný tvaroh
- Vhodnou nádobu vyložím fólií a pokladem BB sušenky - 10 ks a 10 ks si nechám na vrchní část.
- Smetanu si vyšlehám, přidám rozmixované keksy Delissa a zbylé BB sušenky, nahrubo nastrouhanou Margot čokoládu, tvaroh a zlehka promíchám.
- Namažu na sušenky.
- Na vrch pokladu sušenky a dám do mrazáku na cca 4 hod.
- Nejlepší je, když je zcela zmrazená. Mňam.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Margot zmrzlinka.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Ciasto lodowe z czekoladą.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Selbstgemachtes Sandwich-Eis an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Jeges kísértés.
KOMENTÁŘE K RECEPTU