Pokud máte chuť na tyto řezy, musíte být trpělivý. Trpělivost, jak se říká, růže přináší :). Krém se dělá na styl pařížana, proto je třeba šlehačku uvařit, přidat kaštany a nechat rozpustit. Pak na druhý den šleháme pořádně vychlazené. Je to luxusní krém, doslova se rozplývá na jazyku. Vrch koláčku posypeme nastrouhanou margot čokoládkou. Je to nebíčko v tlamičce jako tomu říká můj manžel :)
Pokud máte chuť na tyto řezy, musíte být trpělivý. Trpělivost, jak se říká, růže přináší :). Krém se dělá na styl pařížana, proto je třeba šlehačku uvařit, přidat kaštany a nechat rozpustit. Pak na druhý den šleháme pořádně vychlazené. Je to luxusní krém, doslova se rozplývá na jazyku. Vrch koláčku posypeme nastrouhanou margot čokoládkou. Je to nebíčko v tlamičce jako tomu říká můj manžel :)
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě