Bůček v marinádě
Přidáno: 5.2.2017
Nejen pro chlapy, ale i pro nás ženy je toto jídlo jako stvořené. Tedy alespoň pro mě. Miluji bůček. Marinovala jsem ho v pivní marinádě, do které jsem přidala i lžíci hořčice a lžíci medu, prolisovala jsem česnek, ochutila kořením. Marinádu můžete připravit i den předem, abyste maso marinovali celou noc, tehdy bude maso mnohem chutnější a šťavnatější. Ale i když nestíháte, tak jako já, tak po upečení je pěkně šťavnaté. Autor: Adddy
ZOBRAZIT RECEPT
Vepřová krkovice pečená na pivu s bramborami
Přidáno: 25.7.2018
Někdy se samozřejmě zažádá i nám ženám pořádný kus masa. Nemusí být pouze kuřecí, ale hlavně trošku promaštěné jako vepřová krkovice. Zvyknu ji marinovat a pak péct vcelku, ale tentokrát jsem zvolila plátky, které jsem pekla v troubě na cibulce a černém pivu. Pivo použijte černé, je mnohem lepší než klasické, během pečení krásně zkaramelizuje a dodá vynikající chuť. Autor: Milka
Čas přípravy 90 min
ZOBRAZIT RECEPT Medová krkovička pečená v pivu
Přidáno: 9.1.2017
Chutné maso nejen pro chlapy. I my ženy určitě máme rádi sem tam kvalitní masíčko, trochu pikantní a osmaženou sladkou cibulkou to je jednoznačně mňamka. Dnes jsem k tomu podávala bramborovou kaši s cibulkou a osmaženou slaninou, ale klidně můžete zvolit i jinou přílohu, například knedlíčky nebo klasickou rýži. A po takovém skvělém obědě se jdu vrhnout na luxusní dezert. Rozhodla jsem se upéct makovník a ořechovník. Bude zítra na svačinu. Autor: Naďa I. (Rebeka)
ZOBRAZIT RECEPT