Bůček v marinádě
Přidáno: 5.2.2017
Nejen pro chlapy, ale i pro nás ženy je toto jídlo jako stvořené. Tedy alespoň pro mě. Miluji bůček. Marinovala jsem ho v pivní marinádě, do které jsem přidala i lžíci hořčice a lžíci medu, prolisovala jsem česnek, ochutila kořením. Marinádu můžete připravit i den předem, abyste maso marinovali celou noc, tehdy bude maso mnohem chutnější a šťavnatější. Ale i když nestíháte, tak jako já, tak po upečení je pěkně šťavnaté. Autor: Adddy
ZOBRAZIT RECEPT
Pečená krkovice v kávové marinádě s pikantní omáčkou
Přidáno: 31.5.2018
Pokud máte rádi pikantní chuť, tak určitě zkuste tuto omáčku k masu. Já jsem si ji oblíbila, je fantastická, jsou v ní pouze dobré suroviny jako jsou slanina, kečup (pokud je domácí, tak to je velmi velká výhoda, pokud ne tak nevadí), sladký javorový sirup, který bych jedla i lžičkou a kvalitní worchestrové omáčka. Samozřejmě nelze opomenout ani chilli papričku, bez té by to přece nemalo grády :) Autor: Naďa I. (Rebeka)
ZOBRAZIT RECEPT
Marinovaná kuřecí prsa s vařenými bramborami
Přidáno: 4.10.2017
Jednoduché jídlo, které si najde svého oblíbence v každé domácnosti. Kuřecí prsa jsou již klasikou, tedy alespoň u nás doma. Pokud nevím co vařit, vyberu z mrazáku kuřecí prsa, počkám, dokud se rozmrazí a za ten čas si promyslím, co udělám. Tentokrát to byly česnekové kuřecí řízky a jako příloha pouze vařené brambory, které jsem na talíři posypala nasekanou pažitkou. Autor: Marta M.
ZOBRAZIT RECEPT
Marinovaná vepřová žebra
Přidáno: 28.9.2017
Ještě grilujeme, je teplo tak využíváme každý poslední paprsek sluníčka. Pokud se vám nechce grilovat, tak lze i šoupnout namarinovaná žebírka do trouby, není to sice ono, ale lepší než se říká s drátem do oka nebo tak nějak :D Miluji marinovaná žebra, ta chuť česneku a křupavého masíčka je nebíčko v tlamičce. K tomu už jen opečený chléb, hořčice, okurky, cibulka, ...
ZOBRAZIT RECEPT